Cum să alegi un fond de ten? Consultanță de specialitate – Stiri de ultima ora din Moldova – Ultimele stiri Timpul.md

Dacă te-ai întrebat vreodată ce produs ar trebui să ai mereu la îndemână, răspunsul este simplu: fondul de ten este un aliat indispensabil în crearea unui machiaj impecabil și în menținerea unui aspect proaspăt. Dar să nu uităm că succesul machiajului depinde de fondul de ten potrivit. Pentru a înțelege acest lucru până în cele mai mici detalii, așează-te mai comod și împreună vom desluși toate secretele alegerii și utilizării acestui produs minune.

Ești gata? Atunci hai să deschidem împreună ușile către o lume a tonusului perfect și a pielii strălucitoare!

Fondul de ten: cine are nevoie de el și la ce folosește

Fondul de ten este o adevărată magie pentru piele, menit să-i confere acesteia un aspect impecabil și strălucirea sau finisajul mat dorit. Acest produs universal se adresează tuturor celor care doresc să aibă un look îngrijit, indiferent de vârstă, de tipul de piele sau de machiaj. Indiferent dacă ai pielea uscată, grasă, mixtă sau normală, printre gama variată vei găsi cu siguranță opțiunea perfectă pentru tine.

Etapele de selecție

1. Identifică-ți tipul de piele

Determinarea tipului tău de piele este un pas esențial în alegerea fondului de ten perfect. Hai să analizăm mai îndeaproape semnele pielii uscate și cum să alegi produsul potrivit pentru tine.

Semnele pielii uscate:

Senzație de strângere. Dacă pielea ta se simte adesea tensionată și chiar puțin “întinsă” după spălare sau curățare, acesta ar putea fi un semn de uscăciune.

Scuame. Pielea uscată este predispusă la descuamare, în special în jurul obrajilor, buzelor și în zona bărbiei. Este posibil să observi scame fine, mai ales după aplicarea machiajului.

Lipsa strălucirii naturale. Pielea uscată poate fi lipsită de strălucire naturală și poate avea un aspect mat și tern.

 » Citește toată știrea aici…