Politizarea și Declinul Educației: PNL la Comanda ISJ Vrancea

Jos labele de pe învățământ!

PSD-PNL și niciun partid nu trebuie să se amestece în conducerea învățământului!

Cine este vinovat pentru ceea ce vedem zilele acestea la televizor sau online că se întâmplă în învățământ? Elevii bat profesorii, profesorii de matematică care nu știu tabla înmulțirii, profesori de română care vorbesc precum niște semi-analfabeți. Profesorii de elită și buni sunt puși la punct de proștii care dețin carnet de membru de partid!

Eu sunt vinovat că se întâmplă asta în școli. Tu ești vinovat că se întâmplă asta în școli. De ce? Pentru că stăm ca proștii și privim cum proștii ajung să conducă instituțiile care ne educă copiii.

Începând de astăzi, o să vă arătăm cine sunt membrii de partid care conduc inspectoratele școlare. Începem cu Gabriela Marchițan, inspector școlar general Vrancea. Ce o recomandă? Sustinerea PNL! Aceasta a fost candidata ca și consilier la CJ Vrancea la alegerile anterioare dar si la Camera Deputatilor. Despre capacitățile profesionale nu știm mai nimic. În 2020 CV-ul acesteia a fost în centrul unor controverse, acum, el nu mai poate fi accesat de pe site-ul inspectoratului. Știm însă că declarația de avere arată destul de bine.

Vrem oameni capabili nu impuși de PSD sau PNL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *