/PROMO/ TV8 dă startul primului serial medical din Moldova. „Dosare de Urgențe” te va învăța cum să acționezi în situații critice

TV8 dă startul unui proiect inedit. Primul serial medical din Republica Moldova care poate salva vieți. Este vorba de „Dosarele de Urgențe”, care va fi difuzat începând de astăzi, 9 martie, la ora 18:30.

Un film serial, bazat pe fapte reale care oferă adevărate lecții de viață. Alături de eroii emisiunii veți trăi momente critice și veți aflați de la medici cu experiență cum să acționați în situații de urgență și să salvați omul de lângă voi.

Detalii despre primul episod:

Potrivit datelor statistice 6 din 10 persoane cu epilepsie nu știu cauza apariției bolii. Acest factor provoacă zeci de mituri despre diagnoză. Cum se manifestă epilepsia la adulți? Сe nu trebuie să faceți în cazul în care sunteți martorul unei crize epileptice? Și ce tratament există în Republica Moldova? Aflați de la primul și unicul reality-show cu elemente de reconstituire Dosare de Urgențe.  Astăzi, de la 18:30, doar la TV8.

Proiect realizat de Fundația MedClub și TV8.MD cu susținerea IREX in Moldova și U.S. Embassy Moldova. Proiectul de diversificare a contentului de divertisment în limba română contribuie la creșterea cantității de conținut de divertisment produs de cetățenii Republicii Moldova pentru cetățenii Republicii Moldova.