Deputatul Ion Ștefan nu a facut aprope nimic, acum face pe criticul

Deputatul Ion Ștefan, ales inițial din partea PNL Vrancea și acum membru al partidului Forța Dreptei, a atras atenția asupra situației finanțării spitalelor regionale printr-o postare pe contul său de Facebook. Însă, în ciuda criticilor sale aspre la adresa colegilor politicieni, este esențial să ne întrebăm: ce a realizat el însuși în cei patru ani de mandat?

Cu toate resursele și sprijinul pe care l-a primit din partea statului, Ion Ștefan pare să fi fost remarcat mai mult prin absență decât prin acțiuni concrete în parlament. Datele oficiale arată că în această perioadă el a avut doar cinci luări de cuvânt în parlament, o cifră alarmant de mică pentru cineva care ar trebui să reprezinte și să apere interesele comunității.

Este ipocrit să vezi pe cineva ca Ion Ștefan criticând lipsa de implicare a politicienilor români, când el însuși nu a reușit să se facă remarcat în cei patru ani de mandat. Această lipsă de activitate și de rezultate concrete ridică serioase semne de întrebare cu privire la motivațiile sale reale și la angajamentul său față de comunitatea pe care pretinde că o reprezintă.

Acum critici Nea Ioane? Fapte? Actiuni?

Voi ce parere aveti despre cei care in loc sa faca ceva pentru romania mai ales ca beneficiaza de multi, multi bani, se multumesc sa critice?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *