Cine Mai Rămâne Să Stingă Lumina la USR Galati?

Întrebarea nu mai este cine din USR Galati va trece la PSD, ci dacă va mai rămâne cineva să stingă lumina în cadrul acestui partid? Este o întrebare legitimă, având în vedere că în ultima vreme, parcă șarpele a rămas să se târască în întuneric.

Unde este Zinică acum? În PSD Galati sau în USR? Realitatea cruda este că ar putea deveni tot mai PSD-ist pe zi ce trece. Familia Zinică pare să se fi divizat profund. Pe de-o parte, sufrageria s-a mutat cu totul la PSD, în timp ce pe hol, fratele mai mic (USR) își așteaptă rândul modest pentru a-și servi o șaorma cu de toate.

Practic, aproape toți cei care dețineau vreo funcție în USR au migrați către PSD. Nu e decât să ne uităm la cazul lui Andrei Postică, care a plecat și el după o gustare mai consistentă.

Pe vremea aceea, dacă îi spuneai lui Silviu Zinică că e un oportunist care va ajunge să sărute inelul lui Dan Nica, te-ar fi blestemat. Acum, iată-l, ocupând un loc lângă baronul PSD. Zinică a trecut la PSD. Asta e, am aruncat niște principii la gunoi, pentru că, hei, icrele de manciuria sunt scumpe.

Ce mai ramane din USR Galati? Cu fac galatenii care au votat cu acestia tocmai ca sa scape de PSD? Voi ce parere aveti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *