Horoscopul dragostei. Ce zodii vor fi norocoase în perioada 26 februarie – 3 martie

Stelele pot fi abordate cu orice întrebare – vă pot spune despre viața profesională, finanțe și chiar despre sănătate. Viața personală nu face excepție: astrele știu tot ceea ce așteaptă o persoană în acest domeniu.

Cine va fi norocos în dragoste în această săptămână – de la 26 februarie la 3 martie?

Taur
Astrele Taurului sfătuiesc să nu rateze șansa de a oficializa o relație cu persoana pe care o numesc prima dragoste. Poate că tocmai acum nu numai că va fi liber, dar își va exprima dorința de a avea o aventură cu reprezentanții zodiei – astrele îi sfătuiesc să prindă norocul de coadă.

Fecioară
Fecioara nu ar trebui să se îndepărteze de persoana iubită doar pentru că a făcut o greșeală. În primul rând, el s-a căit de mult timp în ea și face totul pentru a o corecta. În al doilea rând, reprezentanții semnului – și ei o știu bine – și ei înșiși nu sunt fără păcat, dar li se iartă toate greșelile, așa că de ce să nu le arătăm generozitate.

Scorpion
Scorpionii, care trăiesc cu o persoană iubită de mai mult de un an, nu ascultați prietenii falși, care au reușit să divorțeze de a doua jumătate și să-și găsească noi tovarăși. Fiecare decide pentru sine cum să-și construiască viața personală și încearcă să schimbe în bine ceea ce este deja bun, – o modalitate excelentă de a strica totul.

Copy URL
URL Copied

 » Citește toată știrea aici…