Revoltă în USR: Vlad Gheorghe vrea să-l dea jos pe Drulă

Tensiuni crescute se resimt în interiorul Uniunii Salvați România (USR), unde Vlad Gheorghe, unul dintre membrii marcanti ai partidului, își exprimă nemulțumirea profundă față de actuala conducere și pregătește terenul pentru o schimbare radicală la vârful formațiunii politice.

Surse interne au dezvăluit că Gheorghe, nemulțumit de direcția în care se îndreaptă partidul sub actuala conducere, pregătește un puci pentru a răsturna liderii actuali și a implementa o nouă viziune în cadrul USR. Criticile aduse de aripa lui Gheorghe vizează, în special, abordările și deciziile luate de actuala conducere, inclusiv de către Cătălin Drula, care a fost subiectul unor critici acerbe.

Vlad Gheorghe nu se oprește aici și, potrivit surselor, își anunță intenția de a candida pentru funcția de președinte al USR, urmărind să aducă un suflu nou și o direcție clară partidului. Mai mult, ambițiile sale politice se extind și la nivel național, acesta vizând și candidatura la funcția de președinte al României din partea USR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *