Un profesor de la Leova riscă să fie concediat după ce ar fi agresat un elev! Cazul a ajuns și în vizorul Procuraturii

Este un artist remarcabil cu o voce și sensibilitate muzicală inconfundabilă. Vali Boghean, pe care nu prea des îl vezi să dea interviuri, a fost noul invitat al emisiunii “Iubește Viața”. În această ediție, interpretul nu a încetat să vorbească despre iubire și povestea ce ascunde cântecul „Boschetar”.

Toți știu melodia care l-au făcut celebru pe Vali Boghean, dar puțini cunosc că această melodie l-a scos din sărăcie la propriu și la figurat.

Ce ascunde povestea „Boschetar”?

„E o scrisoare audio, într-un final care nu mai avea nicio șansă. Piesei acesteia îi datorez și eu, oricum dau niște aprecieri de respect acelei trăiri și emoții de atunci, pentru că piesa asta m-a făcut mai cunoscut, piesa asta m-a scos din sărăcie, m-a hrănit. O sărăcie de viață… El nu are un final frumos (cântecul)”, spune Vali Boghean.

Artistul a mărturisit că își dorește ca tinerii interpreți de astăzi să simtă pe pielea lor ce înseamnă muzică și adevărată dezvoltare în carieră:

„Vreau ca cei care își doresc să facă o carieră muzicală, nu de aia peste noapte, aia nu are nimic cu muzica, aia care am trecut-o eu. Eu am dus-o din punct de vedere material absolut greu, până într-atât că nu puteam închiria o gazdă”

Ce este dragostea pentru Vali Boghean?

În luna dragostei, Vali Boghean îi sfătuie pe cei din jur să ofere dragoste și să nu aștepte nimic în schimb. 

„Dragostea este despre ceea ce să dai și să nu aștepți nimic înapoi. Numai cum ți-ai făcut o așteptare, numai are nimic asta cu dragostea. Ce aștepți de la un bărbat nu are nimic cu dragostea…”, declară interpretul. 

„Nu încurcați fericirea cu dragostea”

Totodată, artistul ne-a mai precizat că fericirea și dragostea sunt lucruri diferite.

„Nu încurcați fericirea cu dragostea. Fercirea e cu totul altă stare, alte unde și dragostea absolut e altceva. Dragostea fără să suferi nu e dragoste. Prin ceea ce eu fac zi de zi este de a înțelege că a da, timp, emoție, atenție, implicație, asta ar însemna să iubesc.

Fericirea sunt clipe, momente, unde universul cu omul, cu întâmplarea, cu zodia, îți ajunge, dar clipele de fericire sunt suma muncii și deciziilor noastre. Dar eu muncesc pentru asta, nu mă lenevesc să-mi dea fericirea cineva. Este important să ne lecuim de iluzii, să nu trăim ideile și emoțiile altcuiva”.