Se circulă anevoios în nordul țării! O mașină a derapat de pe șosea la Fălești, iar alta s-a împotmolit în omăt la Soroca

UPDATE: Pe traseul R-7, raionul Drochia, satul Zgurița, mașinile de mare tonaj întâmpină dificultăți la deplasare. Acestea sunt stopate pe dreapta pentru a preveni blocajele. Polițiștii monitorizează traseul.

UPDATE: Lângă satul Chetroșica Nouă din raionul Edineț, două camioane au derapat de pe traseu din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Polițiștii sunt la fața locului și intervin în ajutorul șoferilor.

Din cauza ninsorii din această seară, se circulă anevoios în nordul țării. În raionul Fălești, lângă localitatea Pârlița, o mașină a derapat de pe șosea. 

Au intervenit inspectorii de patrulare, care i-au acordat ajutorul necesar șoferului, tractându-i automobilul.

Iar în raionul Soroca, în preajma localității Vărăncău, mașina unui alt șofer a rămas împotmolită în omăt. Vehiculul a fost deblocat de inspectorii de patrulare, iar conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

Situația e anevoioasă și la Lipcani, raionul Briceni. Acolo, din cauza condițiilor meteo nefavorabile deplasarea mașinilor de mare tonaj este sistată.