MoneyTO și Paynet au lansat transferul de bani în Moldova pe cardurile Mastercard – Stiri de ultima ora din Moldova – Ultimele stiri Timpul.md

Compania britanică MoneyTO, în colaborare cu compania fintech Paynet, a lansat serviciul de transfer de bani pe cardurile Mastercard emise de orice bancă din Moldova. Clienții pot primi acum transferurile de bani din Marea Britanie în câteva secunde fără a vizita oficiul băncii.

Transferurile pe cardurile Mastercard sunt un serviciu popular conceput pentru a deservi o gamă largă de clienți. În Moldova, se înregistrează o creștere semnificativă a plăților fără numerar efectuate cu cardurile bancare. Conform rezultatelor unui studiu MasterIndex realizat în 2022, 70% dintre deținătorii de carduri folosesc un card bancar pentru plăți, zilnic sau regulat pe parcursul săptămânii, ceea ce reprezintă o creștere de 11 p.p. mai mare comparativ cu anul trecut. Plățile cu cardul se fac cel mai adesea pentru procurarea produselor alimentare, plata serviciilor comunale, reîncărcarea contului (serviciilor de telefonie mobilă) și în magazinele de îmbrăcăminte.

 „Clienții noștri din Moldova au fost interesați de transferuri direct pe card – este convenabil, rapid și de încredere. Cooperarea noastră cu Paynet ne-a permis să le oferim un serviciu care simplifică foarte mult procesul de primire a transferurilor. Nu este nevoie să stați la coadă sau să faceți schimb de valută. Totul a devenit mult mai ușor cu MoneyTO”, spune directorul companiei MoneyTO, Galina Selicka.

Transferurile din Marea Britanie în Moldova pot fi trimise online pe site-ul www.moneyto.co.uk sau prin aplicația mobilă MoneyTO, care este disponibilă și în limba română. Este suficient să cunoști numele, prenumele și numărul cardului al destinatarului. Transferul este creditat pe cardul Mastercard în moneda națională – lei moldovenești. Comisionul este unul dintre cele mai mici de pe piață – 1 GBP per transfer, indiferent de suma transferului. Pentru clienții noi, MoneyTO rulează o promoție în care puteți efectua primele două transferuri absolut gratuit.

 Cooperarea cu Paynet continuă strategia MoneyTO de a-și consolida prezența pe piața de transfer de bani din Republica Moldova și de a extinde gama de servicii și produse oferite clienților săi.

 » Citește toată știrea aici…