MedLife achiziţionează pachetul integral al grupului Antares Clinic, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale private din Moldova

MedLife, cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, anunţă semnarea achiziţiei pachetului integral al grupului de clinici Antares Clinic, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale private din Moldova. Odată cu această nouă achiziţie, MedLife va ajunge la 18 clinici şi laboratoare, fiind cea mai mare reţea de diagnostic la nivelul Moldovei. ”MedLife, cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, anunţă semnarea achiziţiei pachetului integral al grupului de clinici Antares Clinic, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale private din Moldova. Antares Clinic activează pe piaţa de servicii medicale private din 2006 şi oferă pacienţilor o gamă largă de investigaţii, de la consultaţii multidisciplinare pentru peste 25 de specialităţi medicale şi servicii de laborator, la investigaţii imagistice complexe”, anunţă grupul într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Grupul are în componenţă 3 unităţi de mari dimensiuni în regim ambulatoriu situate în oraşele Piatra Neamţ, Botoşani şi Oneşti, toate dotate cu echipamente performante în zona de imagistică, precum şi 2 laboratoare situate în Piatra Neamţ şi Botoşani. Potrivit reprezentanţilor companiei, în 2023 unitatea a înregistrat o cifră de afaceri de 18,3 milioane de lei.

“Prin această achiziţie ne consolidăm poziţia în Moldova, fiind o zonă de interes strategic pentru noi. Am început să contribuim la dezvoltarea acestei pieţe încă din 2014 odată cu inaugurarea unei clinici de mari dimensiuni în municipiul Iaşi. Ne-am completat ulterior serviciile de ambulator cu cele de laborator şi spitalizare de zi, oferind abonaţilor dar şi pacienţilor fee for service servicii medicale integrate. Odată cu această tranzacţie, vom extinde facilităţile de diagnostic pentru pacienţii din nordestul ţării şi nu numai. Avem cea mai mare reţea de unităţi medicale proprii la nivel naţional fiind prezenţi deja în toate oraşele cu peste 150.000 locuitori. Suntem mândri să reconfirmăm pe această cale investitoriilor şi acţionarilor noştri că am respectat promisiunea de a deveni un sistem medical privat alternativ de diagnostic şi tratament cu o infrastructură medicală naţională.

 » Citește toată știrea aici…