Tiranul Vrancei: Prefectul Nicușor Halici, Acuzat de Abuz de Putere

Halici se vede buricul Vrancei. El taie, el spânzură. Cum ar zice un clasic în viță “O jigodie mică, ajuns o jigodie mare”

Un scandal devastator scoate la lumină acțiunile contestabile ale prefectului PSD Nicușor Halici din Vrancea, care pare să-și folosească puterea pentru a-și elimina adversarii politici. 

În urmă cu un an, atunci când PNL nu pupa fundul PSD, Nicușor Halici l-a chemat urgent la el în birou pe șeful ISU Vrancea, colonelul Flaviu Chiscop, și i-a ordonat de față cu primarul PSD al comunei Milcovul, Mihai Neață, să închidă clubul liberalilor din Blidari. 

Acest incident nu face altceva decât să sublinieze lipsa de integritate morală și preocuparea excesivă pentru menținerea puterii, în detrimentul respectării legii și a voinței democratice. 

Asta fac politicenii PSD-PNL. Dacă ești împotriva lor, îți trimit controale de tot felul de la instituțiile pe care le au în subordine prin membrii lor de partid. Până când mai putem accepta genul ăsta de acțiuni de la genul ăsta de indivizi plătiți de noi cu mulți, mulți bani? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *