PSD Galați a scos la înaintare „fete de la tineret” care să îi aburească pe vârstnici cu pliante electorale, deși campania încă nu a început. „Creștem pensiile de două ori în 2024”

Mai mulți tineri din PSD Galați au ieșit, sâmbătă, să împartă pliante cu promisiunile și însemnele PSD, în cartierul Mazepa 1, deși campania electorală nu a început încă oficial. Pentru a avea mai mult succes la electoratul abordat pe stradă, șefii din PSD Galați au apelat și la tinere din cadrul organizației.

Acțiunea derulată de „Organizația Zonală nr. 5 PSD Mazepa Galați” a început la supermarketul Penny, de lângă Parcul Viva, a continuat în zona Trei Star și s-a încheiat la Potcoava de Aur (vezi mai jos foto din fața market Carrefour Potcoava).

Mai mulți membri sau simpatizanți PSD Galați au împărțit pliante colorate trecătorilor (vârstnici, de regulă), în care erau cuprinse mesaje ale președintelui Marcel Ciolacu și diverse promisiuni electorale.

Pozele au fost postate apoi pe contul de Facebook al Organizației nr. 5 PSD Mazepa.

„Creștem de două ori pensiile în 2024”,

se putea citi pe coperta unui astfel de pliant care era împărțit cu zâmbetul pe buze de o tânără activistă PSD Galați (stânga în foto deschidere).

Este o minciună, evident, chestia cu măritul pensiei de două ori, în 2024, pentru că chiar PSD-iștii au lăsat să se înțeleagă că urmeaza sa fie marite de 3 ori pensiile anul acesta.

De fapt, dacă se mai gândesc un pic, PSD-iștii și însuși primul covrigar al țării, Marcel Ciolacu de la Buzău, s-ar putea să spună că vor fi 4 măriri de pensii, câte una pentru fiecare rând de alegeri din 2024, chiar dacă între timp unele au fost comasate.

O altă tânără, însoțită de un băiat, apare și ea în pozele postate pe Facebook în timp ce împarte pliante care fac propagandă PSD.

Împărțirea de pliante cu evident substrat electoral, înainte să înceapă campania electorală, este una care sfidează bunul simț.

sursa: www.faramogul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *