Cine e Anca Paliu Dragu, ministra bogătașă care spunea că românii pot trăi și cu 2 lei

Da, ştiu că e faimoasă acum. Noi, românii contribuabili, suntem bogaţi şi puţini şi nu merităm un salariu ninim decent, spre deosebire de brazilieni, chinezi, indieni, ruşi şi africani de sud, pardon, sud-africani care, zicea doamna ministru de Finanţe din Guvernul Tehnocrat, la acea dată, „sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme”.

În perioada cât a fost ministru de Finanțe, Anca Paliu Dragu a fost unul dintre cei mai contestați miniștri din România și chiar și-a dat silința pentru asta. Ea neomarxistă de fel, a firmat într-un interviu televizat că cel mai bun guvern l României a fost condus de Adrian Năstase. Am dus-o bine rău pe timpul lui Năstase. Fabricile erau devalizate, tăiate și vândute la fier vechi peste noapte. Toată țara era la cheremul mafiei PSD. Ceva deosebit.

Ea nu știe cum trăiesc românii cu aceste salarii minime de mizerie și pensie de 1200 de lei, deoarece doamna a lucrat numai la corporații sau la stat pe salarii de sute de mii de euro anual. Ca ea să poată avea venituri cât mai mari împreună cu clica jefuitoare din fruntea statului, prăpăditul de român poate trăi și cu doi lei.

Studii în SUA plătite de SIE

Între 1999 şi 2000, studiază la Universitatea Georgetown din Statele Unite în cadrul unui program de studii în domeniului politicilor economice şi afacerilor internaţionale. În perioada când doamna studia în SUA, inflația în România era de aprope 50%, iar salariul românului de rând îl cheltuiai într-o seară la bar sau la resturant. De unde avea doamna zeci de mii de dolari pentru studii dacă nu de la serviciile noastre secrete cele multe și inutile. Bineînțeles după ce și-a terminat studiile a fost adusă să lucreze la BNR cu tovarășul Isărescu,

 » Citește toată știrea aici…