Implicarea PSD și a Premierului Ciolacu în schemele Rusiei – Stiri de ultima ora din Moldova – Ultimele stiri Timpul.md

Premierul României Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și șeful Portului Constanța Florin Vizan, susțin interesele Federației Ruse în regiune prin facilitarea importurilor de gaze și produse petroliere prin intermediul unei caracatițe de companii înregistrate în diferite state ale Uniunii Euopene, inclusiv România. Cei doi oficiali români, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu s-au zbătut împreună cu Bogdan Mîndrescu să îl pună în funcție pe Florin Vizan, partener de afaceri al contrabandiștilor ce au acaparat terminalele Portului Constanța. Problema nu e că le-au acaparat, așa e în bussines, dar ei devin săgețile Federației Ruse în acte, deoarece aceste terminale sunt cumpărate cu bani rusești.

Numirea lui Florin Vizan în funcția de șef al Portului Constanța a încălcat prevederile legale, dar interesele Federației Ruse la București sunt mai importante decât securitatea națională a României.

Florin Vizan a ajuns director fără concurs, condiţie obligatorie pentru a te angaja la stat. Pentru a ocupa postul fără concurs, legea a fost schimbată cu aportul “avocatei mafiei”, cunoscută și ca Laura Vicol, care a înaintat un proiect de lege Parlamentului, ca să fie votat cu dedicație pentru favoritul lui Sorin Grindeanu. Legea cu pricina se poate consulta AICI. Avocata mafiei a fost pusă în funcție de Marcel Ciolacu și cuplul mafiot de la Craiova, Manda/Olguța. Odată adusă în Parlament de Ciolacu, avocata mafiei a fost pusă șefă peste Comisia Juridică pentru a măslui acte în interesul infractorilor, dar și pentru a proteja rețeaua de crimă organizată patronată de soțul său, zis Ciorbă, care a dat țepe de sute de milioane de euro prin grupul NORDIS. Trăiască MAFIA.

„Contrabanda, frauda şi corupţia sunt la nivel „ridicat” în Portul Constanța. Cele mai comune tipuri de corupție sunt mita și cadourile în schimbul serviciilor oferite de oficialii guvernamentali.

 » Citește toată știrea aici…